Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
12
11
Kristel Hurenkamp
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Kristel Hurenkamp
Dossier: NEVI
Soort:

Frank de Reij CPO van het jaar

Frank de Reij van AirFrance KLM is afgelopen vrijdag tijdens de CPO Award en Young Talent Award-uitreiking verkozen tot CPO van het Jaar. Carlijn Totté, sourcing manager Vanderlande Industries, scoorde als genomineerd jong toptalent het hoogst en ging met de titel Young Talent van het Jaar naar huis.

Het was de zevende keer dat de prijzen zijn uitgereikt. Dat gebeurde tijdens het zeer drukbezochte International Supply Management Congress (ISMC) dat op 15 en 16 december plaatsvond in de RAI Amsterdam. Beide awards zijn een initiatief van ADC Performance Improvement en NEVI.

Talenten
De Reij koopt bij AirFrance KLM behalve vliegtuigen alles in voor de organisatie. Hij is de eerste Group CPO van de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Met zijn benoeming vervangt hij Marc Engel (Unilever) op, die vorig jaar de prijs in ontvangst mocht nemen. Jong talent Carlijn Totté rondde in 2007 haar studie aan de TU Eindhoven af en trad daarna als buyer in dienst bij Vanderlande Industries. Sinds maart 2009 is zij Sourcing manager binnen de afdeling project Procurement.

Beide winnaars openen op maandag 19 december met de officiële gongceremonie de handelsdag van de NYSE Euronext Amsterdam.

Kristel Hurenkamp
Door Kristel Hurenkamp
Kristel Hurenkamp

Reacties:

  • Anoniem | 13-01-2015 om 11:42

    Artikel goed dateren aub. Want dit is niet recent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.