Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
21
07
09
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoop
Soort:

Genomineerden CPO Award bekend

De genomineerden voor de CPO Award 2009 zijn bekend gemaakt. Melanie Schultz van Haegen (Achmea Zorg), Annelies Soede (Gemeente Amsterdam) en Pieter Swart (Maxeda) maken kans op deze prestigieuze prijs. De CPO-Award wordt uitgereikt tijdens de CPO-dag die op 8 oktober wordt gehouden in het Spant! te Bussum.

De genomineerden zijn door de jury gekozen op basis van de longlist (waarvoor iedereen zijn/haar favoriete CPO van het jaar 2009 heeft kunnen opgeven), gekomen tot de drie genomineerden. De jury heeft hierbij gelet op aspecten als innovatie, besparingsvolume en positionering en bemensing van de inkooporganisatie.

Dagvoorzitter tijdens de CPO dag is Jort Kelder, hij zal alle kandidaten aan een kritisch vragenvuur onderwerpen. Dit nadat alle genomineerden een workshop hebben gegeven. Op basis van een juryoordeel en een stemming onder het publiek wordt de uiteindelijke winnaar van de CPO Award 2009 gekozen. 

Naast de uitreiking van de CPO Award treedt Hans Wijers, CEO van AkzoNobel op als key-note speaker. Ook wordt deze dag de Young Talent Award uitgereikt aan het meest belovende inkooptalent van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.