Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
12
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Geoffrey Hagelaar lector Supply Management Windesheim

De Hogeschool Windesheim heeft in samenwerking met NEVI Dr. Geoffrey Hagelaar benoemd als lector Supply Management. Hagelaar gaat zich bezig houden met het stimuleren van onderzoek. onderwijs en dienstverlening in het vakgebied.


Momenteel is Hagelaar universitair docent bij de leerstoel Bedrijfskunde in Wageningen en senior onderzoeker bij het Landbouweconomisch Instituut (LEI). Zijn werkzaamheden zijn daar toegespitst op kwaliteit-. milieu- en supply chain management. Hagelaar zal zijn functie aan de Hogeschool Windesheim combineren met zijn huidige werkzaamheden. Hij treedt per 1 februari 2008 aan bij Windesheim. waar hij allereerst een kenniskring zal samenstellen. bestaande uit deskundigen van binnen en buiten de hogeschool.

Beroepsvereniging NEVI noemt het lectoraat een reactie op ontwikkelingen binnen het inkoopvakgebied. dat gegroeid is van een administratieve tot strategische bedrijfsfunctie. De minder vanzelfsprekende beschikbaarheid van grondstoffen en hulpmiddelen en de ontwikkelingen in technologie en fysieke bereikbaarheid stellen het bedrijfsleven voor belangrijke vragen. Het lectoraat wil daarop antwoorden formuleren. stelt NEVI. 


Windesheim is de eerste hogeschool met een NEVI-leerstoel ‘inkoop’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.