Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
23
09
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Gerrit Jan Tempelman
Dossier: Supply Chain
Soort:

Groentesector geeft cursus Supply Chain Management

Het AGF Groothandelsfonds biedt bedrijven binnen zijn branche een nieuwe cursus Supply Chain Management aan. Met deze module kunnen ondernemers uitgebreide kennis over de productieketen ontwikkelen en toepassen.

De cursus is opgezet in samenwerking met De Ketencoach en Frug I Com. Volgens de initiatiefnemers willen supermarkten tegenwoordig steeds vaker weten waar hun producten precies vandaan komen. Wanneer ondernemers hier een pasklaar en deskundig antwoord op weten te geven, zou dat hun handelspositie versterken.

Gezamenlijk inzicht

Tijdens het programma wordt aandacht besteed aan relevante thema’s als voedselveiligheid, logistiek en innovatie. De ondernemers worden aan de hand van wezenlijke vraagstukken ingelicht over Supply Chain Management. Op deze manier krijgen zij gezamenlijk inzicht in het belang van samenwerking en automatisering binnen een keten. Daarnaast begeleidt de leergang individuele bedrijven bij het maken van een uitvoeringsplan. Verder kunnen cursisten een aantal specialisatiemodules volgen die bij hun specifieke bedrijf passen. Het traject wordt afgesloten met een examen, waar een certificaat aan verbonden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.