Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
06
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Help 'ontschotten' en win een reis naar New York

DPA Supply Chain People heeft samen met haar partners een onderzoek opgezet. Doelstelling is bedrijven en andere organisaties te ondersteunen bij het ‘ontschotten’ van de supply chain. Onder meer door knelpunten in kaart te brengen en inzichtelijk te maken hoe anderen opereren. De uitkomsten beogen een uitspraak te doen over het risico op een ‘supply chain-infarct’.


Voor wie is het onderzoek bestemd? In principe voor alle organisaties in Nederland. zowel in de private als de publieke sector. De onderzoekers hebben de vragen dusdanig geformuleerd dat veel organisaties zich in de probleem- en vraagstelling kunnen vinden.

Door deel te nemen aan dit trendzettende onderzoek kunt u uw eigen positie bepalen ten opzichte van uw concurrentie; uw eigen supply chain gezondheids check. Net als alle andere respondenten ontvangt u gratis de onderzoeksresultaten in boekvorm. Bovendien nodigt DPA Supply Chain People u exclusief uit voor speciale ronde tafel bijeenkomsten om de resultaten te bespreken en te verklaren.

Hoe doet u mee? Ga naar www.bestofsupplychain.com. om het onderzoek online in te vullen.

De papieren versie van het onderzoek is verschenen in de bekende inkoop en logistieke bladen.

Om het enthousiasme ten aanzien van dit onderzoek extra te prikkelen hebben we besloten om onder alle respondenten een weekend New York voor 2 personen te verloten! Grijp je kans en vul de vragenlijst z.s.m. in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.