Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Duurzaam inkopen
Soort:

Hervormer NEVI Inkoopacademie neemt afscheid

Hans de Ruiter neemt afscheid van zijn functie als directeur Inkoopacademie van NEVI. De Ruiter heeft een nieuwe baan gevonden als directielid van Alfa Delta Compendium.


In 1997 trad De Ruiter bij NEVI aan als trainer en kennismanager. Hij stond hiermee aan de basis van een vernieuwde opzet van de NEVI-vakopleidingen. Daarin kwam het primaat te liggen bij de ontwikkeling van het inkoopvak en de praktijkgerichtheid. Sinds 2002 bekleedde De Ruiter de functie van directeur NEVI Inkoopacademie. Binnen deze functie bouwde hij het kennismanagement uit tot een innovatief inkoopkenniscentrum met zeven kennismanagers. een netwerk van kennispartners en een database met onder meer lesmateriaal. artikelen en stappenplannen.

In de periode dat De Ruiter er werkzaam was. groeide NEVI Inkoopacademie uit tot het belangrijkste trainingsinstituut op het gebied van praktijkgerichte inkoopseminars en trainingen in Nederland.
Volgens NEVI vertrekt De Ruiter omdat hij het tijd vindt de verdere uitbouw over te dragen aan een opvolger met een nieuw perspectief. Wie zijn opvolger wordt heeft NEVI nog niet openbaar gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.