Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
28
04
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Supply Chain
Soort:

Het facilitaire kantoorgebouw. Facilicom the case

Welke facetten spelen een rol bij het inrichten en beheren van een (nieuw) kantoorgebouw? En hoe zorgt u voor een succesvolle exploitatie van het gebouw? Dit boek beschrijft het praktijkverhaal van de bouw en exploitatie van het meest facilitaire kantoorgebouw in Nederland. Een must voor iedereen die inzicht wil hebben in de ontstaansgeschiedenis van een gebouw en alles wat komt kijken bij de realisatie en exploitatie!

Bij het realiseren van een nieuwbouwproject komt heel wat kijken. Er moeten vele keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen. Welke vestigingslocatie kiest u? Hoe richt u de werkomgeving in? En hoe regelt u de financiering?

Dit boek behandelt het praktijkverhaal van de bouw en exploitatie van het meest facilitaire kantoorgebouw in Nederland. Dit nieuwe kantoorgebouw van Facilicom Services Group. een van Nederlands toonaangevende facilitaire dienstverleners. geeft inzicht in wat er vandaag de dag zoal mogelijk is op het gebied van toegepast facilitair management en duurzaam ondernemen.

Het kantoor is zeer geavanceerd en voorzien van allerlei vernieuwende concepten op het gebied van facility management. Het beste en meest innovatieve dat de markt nu te bieden heeft. is verwerkt in dit nieuwe kantoor. Zo wordt gebruik gemaakt van irisscantechnologie voor toegangscontrole. duurzame energie door warmte- en koudeopslag in de grond. een windmolen op het dak en specifieke schoonmaakbesparende inrichting. Dankzij al deze technieken zijn de exploitatiekosten van het hele pand zo’n 25 procent lager dan gangbaar!

In het boek komen alle facetten aan bod die bij het ontstaan van een gebouw een rol spelen. zoals de locatiekeuze. het programma van eisen. budgettering en financiering. communicatie intern en extern. het verhuisplan. schoonmaak. het cateringconcept. beveiliging. installaties en systemen. ICT. de receptie en documentenlogistiek.

Dit boek is een must voor iedereen die inzicht willen hebben in het bouwen of exploiteren van een nieuw kantoorgebouw!

Zie voor meer informatie of bestellen: http://www.fmm.nl/index.htm?id=16538&ArtID=Facilicom&

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.