Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
03
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoop
Soort:

Het Inkopers-Cafe viert eerste lustrum!

Op 31 maart 2008 is het precies vijf jaar geleden dat het Inkopers-Cafe op het wereldwijde web werd gelanceerd. Sindsdien is het Inkopers-Cafe uitgegroeid tot d? inkoopcommunity van Nederland. Dagelijks bezoeken enkele duizenden inkopers het forum. de vacaturebank of lezen de achtergrondartikelen.


Het Inkopers-Cafe onstond als prikbordje. maar voldeed al gauw niet meer aan de behoefte. “Inkopers wilden meer dan alleen wat berichten kunnen plaatsen en reageren op anderen. Bestanden uitwisselen. informatie delen en elkaar beter leren kennen. waren de belangrijkste redenen om het prikbordje te verlaten en een echte website op te gaan zetten”. aldus Inkopers-Cafe-oprichter Sander van den Broek. Dat het zo’n groot succes zou worden. had hij ook niet voorzien. “Wel gehoopt. maar niet verwacht. Uit de succesvolle start van onze LinkedIn-groep zie je dat de inkopers er nog geen genoeg van hebben.”

Op de vraag of het na vijf jaar virtueel rondjes geven niet eens tijd wordt voor een echte bijeenkomst. antwoordt van den Broek bevestigend. “Zeker weten! Er leeft onder inkopers een sterke behoefte om op een informele manier informatie uit te wisselen en te kunnen netwerken. Met een selecte groep gaan we dat binnenkort dan ook doen. Als dat aanslaat. zullen we het groter gaan aanpakken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.