Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
04
11
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Het tweede Best of Public Procurement onderzoek

DPA Supply Chain en NEVI starten met tweede Best of Public Procurement onderzoek naar de professionaliteit van de publieke inkoop

Vanaf vandaag, 1 april, gaat het tweede Best of Public Procurement onderzoek van DPA Supply Chain en NEVI van start. Deelname staat open voor iedereen die betrokken is bij inkoop- en aanbestedingstrajecten voor publieke organisaties.

De basis voor het onderzoek is een benchmarkmodel, waarbij een goed inkoop- en aanbestedingstraject uit drie fasen bestaat: de voorbereiding, de uitvoering van een aanbesteding en de implementatie van het contract. Naast vragen over het uitvoeren van inkooptrajecten worden er ook vragen over een aantal actuele inkoopthema's gesteld. Deelnemers scoren de professionaliteit van hun eigen organisatie door de eigen prestaties te vergelijken met het BoPP-model. Op basis van die resultaten kan een deelnemer zijn professionaliteit toetsen en vergelijken met die van collega-inkopers. Gezamenlijk leidt dit, na analyse door de onderzoekers van de resultaten, tot een benchmarkrapport dat "de staat van de publieke inkoop weergeeft".

DPA Supply Chain is er trots op dat NEVI het belang van dit onderzoek onderschrijft en samen aan de doorontwikkeling werkt. Daarnaast hopen DPA Supply Chain en NEVI door deze samenwerking nog meer overheidsinkopers te bereiken. Met meer deelnemers wordt het benchmarkonderzoek namelijk nog interessanter en relevanter voor iedereen! Kijk voor meer informatie en deelname op www.bopp.nu .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.