Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
01
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Hoe zien de beloning en de werktevredenheid in uw sector en/of vakgebied eruit?

Michael Page cre?ert graag een beter inzicht in de relaties tussen de verschillende achtergronden en beloningspakketten van professionals in Nederland. Daartoe hebben wij een compact onderzoek ontwikkeld. De resultaten maken inzichtelijk wat mensen in welke sector en in welk vakgebied verdienen en hoe zij hun eigen werktevredenheid inschalen. U kunt straks via een speciale applicatie op onze website uw resultaatselecties maken.


Handig voor als u zich oriënteert op een andere (loop-)baan of vanuit het oogpunt van retentiebeleid. Het onderzoek wordt vanaf 2007 continue uitgevoerd. Ontwikkelingen zijn straks in de tijd te volgen.

Graag benadrukken wij dat dit een ‘stand alone’ onderzoek is. De gegevens worden anoniem verwerkt en worden niet aan specifieke personen of organisaties gekoppeld. Wanneer u deelneemt aan het onderzoek stellen wij u op de hoogte van de status en ontwikkelingen rondom het onderzoek. Ook wordt u voor de volgende edities uitgenodigd op basis van uw eerdere deelname. Uiteraard bent u tot niets verplicht. Het invullen kost u slechts vijf minuten via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.