Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
24
02
09
Sander van den Broek
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Sander van den Broek
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

I Creative en Ricoh partners van het jaar

Basware, leverancier van Enterprise Purchase to Pay oplossingen, heeft haar ‘partners van het jaar 2008’ bekendgemaakt. Basware heeft in vier verschillende categorieën de uitzonderlijke prestaties van haar partners onderscheiden tijdens het jaarlijkse internationale partnercongres in Rome. De Nederlandse partners I Creative en Ricoh Nederland krijgen met deze onderscheiding erkenning voor hun uitzonderlijk goede prestaties.

I Creative behaalde voor het derde achtereenvolgende jaar de ‘Best Overall Performance’ award, terwijl Ricoh Nederland werd onderscheiden als ‘Best Add-on Sales to Basware Invoice Automation’. Het Franse Mercuria mocht de ‘Best Growth in Sales’-prijs in ontvangst nemen; aan de Australische partner TAG Services werd de ’Best marketing initiative’ toegekend.

"We zijn erg blij dat we zulke goede partners hebben met wie we samenwerken in de purchase to pay markt”, zegt Bram Kuijper, Regional Channel manager Benelux van Basware. “In het afgelopen jaar heeft Basware nog niet eerder een dergelijke groei gerealiseerd, ondanks de huidige uitdagende markt. Dit succes is zeker ook te danken aan onze partners die wederom hebben aangetoond dat zij een zeer professionele werkwijze hebben en op deze manier aan ons succes bijdragen. In 2008 hebben we verder geïnvesteerd in trainingsmogelijkheden en certificeringprogramma’s voor onze partners. Dit heeft onder meer geresulteerd in de certificering van zowel I Creative als Ricoh in 2008 als officiële Basware-partner. We helpen partners hierbij met ondersteuning in verkoopactiviteiten en kwaliteitsissues."

Basware’s partnernetwerk beslaat meer dan 30 landen, en dit netwerk genereerde in 2008 zestien procent van de productenverkoop. Basware breidt haar partnernetwerk nog steeds uit, met een nadrukkelijke focus op Noord-Amerika en Europa.

"Dat I Creative voor het derde achtereenvolgende keer tot ’Partner van het Jaar’ is uitgeroepen, geeft ons een bijzonder gevoel”, aldus Erik van Doorn, Managing Director bij I Creative in Nederland. “Gezien de economische situatie geeft dit ons een positieve boost voor 2009."

Mercuria is de eerste Franse partner die een partner award van Basware in ontvangst mocht nemen. Mercuria is drie jaar geleden partner van Basware geworden. “We zijn op zoek geweest naar software die een hoge ROI kan garanderen voor bedrijven die hun productiviteit willen verbeteren door het automatiseren van hun inkomende factuurstroom. Basware’s Invoice Automation is een geweldige oplossing voor de Franse markt, en we zijn dan ook erg trots met deze ‘Best Growth Award’”, aldus Eric Affaticati, Managing Director en oprichter van Mercuria.

Sander van den Broek
Door Sander van den Broek
Sander van den Broek is oprichter en uitgever van onder meer Inkopers-cafe.nl. Daarnaast is hij directeur van Buildnet Webservices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.