Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
05
11
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

INCONTO® lanceert haar totaal vernieuwde website: www.inconto.com

In het kader van de herpositionering lanceert INCONTO® met grote trots haar nieuwe website. “Bij een flexibel en bijzonder gebruiksvriendelijk softwarepakket hoort een website die dat benadrukt en waar onze eindgebruikers en klanten spreken” aldus Frans Dagelet , algemeen directeur Emeritor.

INCONTO® is een toonaangevend softwarepakket en een onderdeel van het inkoophuis Emeritor, dat zich onder meer heeft toegelegd op de ontwikkeling van inkoop- en contractmanagement software. Duizenden gebruikers in een dertigtal verschillende landen gebruiken INCONTO® software om hun inkoop- en contractprocessen te optimaliseren om zo tot een gestroomlijnd proces met grote besparingen te komen.

Met INCONTO en in de nieuwe site staat de klant centraal. De ruim 1000 jaar ervaring van inkoopdienstverlener Emeritor geeft aan dat gebruikersgemak centraal moet staan. Zo bieden wij met INCONTO niet alleen een zeer functioneel gebruiksvriendelijk softwarepakket maar ook een gebruikersforum waar onze klanten in nauw contact staan met de ontwikkelaars en met andere INCONTO® klanten om oplossingen cq. behoeften uit te wisselen.

Voor een vrijblijvende demonstratie van INCONTO of uw vragen over INCONTO neem contact op met Alexander Jongerius op  (0172)52 52 61 of een e-mail sturen naar info@inconto.com

Over Emeritor:
Emeritor is een innovatieve full-service inkoopdienstverlener die oplossingen biedt voor inkoopvraagstukken en gespecialiseerd is in het verbeteren van de inkoopfunctie en het daadwerkelijk bereiken van inkoopresultaat voor haar klanten. Voor meer informatie: (0172) 52 52 52 en www.emeritor.com

persbericht INCONTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.