Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
27
09
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: E-procurement
Soort:

Infor brengt ‘zelflerende’ supply chain stap dichterbij

Infor brengt ‘zelflerende’ supply chain stap dichterbij

Softwareleverancier Infor heeft Control Center gelanceerd, een speciaal systeem waarmee supply chain management verder gedigitaliseerd kan worden. Control Center is ontwikkeld door de mogelijkheden van AI-tool Coleman toe te voegen aan het GT Nexus netwerk, waarmee toeleveringsketens gemanaged worden. Zo komt de datagedreven, ‘zelflerende’ supply chain een stap dichterbij, stelt het bedrijf.

Branchemedium Logistiek.nl stelt dat Control Center, dankzij onder meer end-to-end zichtbaarheid, supply chain beheerders in staat stelt om informatie beter in een juiste context te plaatsen. Ook zouden ze dankzij voorspellende en voorschrijvende intelligentie sneller beslissingen kunnen nemen en uitvoeren.

Voorspellen
Door machine learning mogelijkheden te combineren aan geavanceerde data science brengt Control Center, volgens Logistiek.nl, de ontwikkeling van supply chain management een stap verder. Zo zou het in de toekomst mogelijk zijn om problemen in de supply chain te voorspellen en er eerder op te reageren.

Strategisch
Heidi Benko, vicepresident product management supply chain bij Infor, dat het nieuwe systeem supply chain managers toestaat om zich met meer strategische zaken bezig te houden. Control Center is immers zelf in staat “om de supply chain te managen en de juiste data in de juiste context te plaatsen.”

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.