Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
08
10
Niels Achtereekte
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Niels Achtereekte
Dossier: Inkoop
Soort:

Inkoop VN steeds meer in Nederland

Inkopers van de VN-instellingen in Nederland blijken steeds meer zaken te doen met Nederlandse leveranciers. In 2009 kochten ze voor 141 miljoen dollar in bij Nederlandse organisaties. Het jaar daarvoor was dat nog 11 procent minder.

Met name inkopers van tribunalen in Nederland blijken interesse te hebben in Nederlandse leveranciers. Zij hebben vooral behoefte aan producten en diensten op het gebied van ICT en kantoorbenodigdheden. Ook in de adviessfeer en begeleiding, zoals milieuconsultancy, projectmanagement en monitoring, halen Nederlandse bedrijven meer werk binnen.

Eigen regels
Om Nederlandse bedrijven nog meer succes te bezorgen als leverancier van de VN, geeft NL EVD Internationaal tekst en uitleg over hoe in aanmerking te komen voor opdrachten van de VN. Zo ook tijdens de VN-inkoopdag op 7 oktober aanstaande. "De VN-markt heeft zijn eigen regels. In eerste instantie schrikt dat potentiële leveranciers soms af”, laat Marije Hulshof, directeur NL EVD Internationaal, weten aan website klikbedrijvig.nl. “Bedrijven die de weg weten, maken meer kans op opdrachten. We zien de laatste jaren wel een stijging in de waarde van binnengehaalde VN-opdrachten door Nederlandse bedrijven."

Niels Achtereekte
Door Niels Achtereekte
Niels Achtereekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.