Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
02
15
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koen Bugter
Dossier: Inkoop
Soort:

Inkoop ZZP'er heeft nu ook een broodfonds

Inkopers die als ZZP'er werken hebben nu ook een broodfonds. Het fonds is vandaag gelanceerd door Buyers United. Broodfondsen bieden zzp'ers zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering een betaalbare vorm van financiële zekerheid.

Steeds meer beroepsgroepen hebben een dergelijk broodfonds en nu dus voor het eerst ook de inkoopwereld. Het Broodfonds voor Zelfstandig Inkoopprofessionals werkt volgens het schenkingsprincipe. Iedere deelnemer opent een eigen broodfondsrekening en stort elke maand een bedrag.

Schenkingen
Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid kan het inkomen van een ZZP'er wegvallen. De deelnemer aan het broodfonds krijgt dan van de andere deelnemers maandelijks een bedrag geschonken. Vanaf een maand na het begin van de ziekte kunnen schenkingen worden ontvangen. Dat schrijft Deal!

 

Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder BNN, AvroTros en KRO-NCRV. Voor inkopers-cafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. Heeft u tips voor Bugter? U kunt hem mailen via: koen@inkopers-cafe.nl of via twitter volgen: @koenbugter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.