Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
05
12
Jesper Romkes
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jesper Romkes
Dossier: Inkoop
Soort:

Inkoopcollectief kiest voor nieuwe opleider

Stichting Technical Benefits, het inkoopcollectief voor technische producten van ondernemersorganisatie FME-CWM, gaat een partnerovereenkomst aan met InkoopAcademie. Het contract geldt voor drie jaar.

Ronald Stevelink, branchemanager bij Stichting Technical Benefits, is in zijn nopjes met het partnership. “De invloed van de eindklant in het inkoopproces is groter geworden. Daardoor verandert de strategische invulling van het proces. De visie van InkoopAcademie past uitstekend bij die van ons.” Volgens Stevelink zijn de eerste resultaten van de samenwerking al zichtbaar. “Twee ingeplande workshops waren in een razend tempo vol. Het aanbod zal de komende jaren verder worden uitgebreid.”

Praktische toepasbaarheid

Bij de keuze van Technical Benefits voor InkoopAcademie speelden vooral de business focus en de praktische toepasbaarheid van de inkoopopleidingen een rol. Het contract volgt het inkoop cursusaanbod van kenniscentrum NEVI op. Volgens Eric van Assen, netwerkmanager bij NEVI, blijft de samenwerking tussen NEVI en FME-CWM gewoon intact. “We blijven samenwerken op het gebied van congressen, activiteiten over waardecreatie in de keten: de relaties tussen inkopers en toeleveranciers en beleidsmatig op het gebied van duurzaam inkopen.”

Foto: Ronald Stevelink (l) van Stichting Technical Benefits en Fred Wittmaekers (r) van InkoopAcademie

Jesper Romkes
Door Jesper Romkes
Jesper Romkes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.