Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
21
04
11
Niels Achtereekte
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Niels Achtereekte
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Inkoopconferentie jonge professionals

Op 27 mei 2011 vindt de eerste International Cultural Alignment in Global Procurement Conference 2011 in het Philips hoofdkantoor in Amsterdam plaats. De conferentie is een initiatief van Young Purchasing Professionals, gesteund door Philips en NEVI.

De conferentie biedt (jonge) professionals de kans hun kennis en professionele netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen op het gebied van culturele uitlijning in wereldwijde inkoop. Inspirerende sprekers, workshops en interactie worden mogelijk gemaakt door Starbucks, AkzoNobel, University of Hasselt, Purspective, HumanDimensions, KIT en ITIDA International BV.

Workshops
Cultural alignment, oftewel culturele uitlijning, is een van de succesfactoren als het gaat om het creëren van businesswaarde bij inkoop. Om effectief te zijn in de wereld van wereldwijde inkoop, moeten organisaties en inkoopprofessionals zich richten op het begrijpen van culturele verschillen en het bereiken van culturele uitlijning met hun belangrijkste leveranciers, interne aandeelhouders en collega’s. Vandaar dat deze conferentie zich daar volledig op richt.

Jonge professionals
Young Purchasing Professionals is een netwerk van jonge professionals tot 35 jaar oud, die werken of geïnteresseerd zijn in inkoop- en supplymanagement voor zowel profit- als non-profitorganisaties. Het netwerk telt zo’n 700 leden, waarbij ook studenten en academici welkom zijn.

Niels Achtereekte
Door Niels Achtereekte
Niels Achtereekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.