Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
03
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Inkopers netwerken beter met LinkedIn

Het Inkopers-Cafe heeft nu haar eigen nieuwsgroep op LinkedIn. D? kans om je netwerk nog meer uit te breiden!

Klik hier om naar de LinkedIn nieuwsgroep te gaan.

Lees verder voor meer informatie over LinkedIn ->LinkedIn is een online sociaal netwerk dat gericht is op professionals. In juli 2007 waren er wereldwijd meer dan 12 miljoen geregistreerde gebruikers. LinkedIn groeit de laatste jaren zeer sterk in Nederland. In Nederland zijn er volgens LinkedIn Corp. "350.000 tot 1 miljoen" leden.

Het belangrijkste doel van de site is om geregistreerde gebruikers te laten profiteren van elkaars (zakelijke) netwerk. Dat gebeurt door je te verbinden met andere gebruikers die je vertrouwt.
Deze lijst van connections kan als volgt worden gebruikt:

  • Een netwerk is opgebouwd uit je directe contacten. de connections van je contacten en de connections daar weer van. Al deze personen kunnen aan elkaar geïntroduceerd worden via vertrouwde gemeenschappelijke contactpersonen.
  • Het netwerk kan gebruikt worden voor het vinden van een baan. andere personen of business-kansen. via aanbevelingen vanuit je netwerk.
  • Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en mogelijke kandidaten zoeken.
  • Werkzoekenden kunnen het profiel van managers raadplegen en ontdekken welke van hun bestaande connections hen kan introduceren.
  • LinkedIn gebruikers kunnen elkaar vragen stellen die andere professionals kunnen beantwoorden. LinkedIn Answers lijkt op Google Answers en Yahoo Answers. maar is in tegenstelling tot deze diensten gratis. De vragen zijn bovendien meer zakelijk geörienteerd.

Door het systeem van doorverwijzen via vertrouwde gemeenschappelijke contacten of door een van tevoren al bestaande relatie ontstaat vertrouwen tussen de deelnemers aan het netwerk. (bron: Wikipedia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.