Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
09
10
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Inkopers op de golfbaan 2010

Golf, een sport die wereldwijd bekend staat om het hoge "business" gehalte waarbij het niet zozeer om het (golf)spel gaat maar waarbij vaak ook belangrijke informatie wordt uitgewisseld over de verdeling van inkoopbudgetten. Eigenlijk een plek waar de moderne professionele inkoper ook thuis hoort en die mogelijkheid word je nu geboden. Woensdag 22 september as organiseert aanbestedingsmakelaar.nl ism InQuest voor haar relaties het golfevent “inkopers op de Golfbaan 2010”. 

Aan general manager van InQuest, Mark van Gaal de vraag waarom zij hoofdsponsor zijn van dit evenement?
Van Gaal:  “Belangrijkste voor ons is dat mensen vanuit het vakgebied elkaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en om de “inkoopspirit” te versterken. Die spirit is noodzakelijk om de veranderende positie van Inkoop binnen organisaties inhoud te blijven geven. Helemaal in de markt van vandaag waar de druk op inkoop toeneemt. Daarbij liggen juist nu ook kansen om door te pakken in de ontwikkeling van de positie van Inkoop. Kansen die afhankelijk van het niveau en de “spirit” van de inkoopprofessional meer of minder succesvol zullen worden gepakt.

Als InQuest komen wij jaarlijks bij tientallen private en publieke organisaties over de vloer en praten daarbij over de ontwikkeling van inkoop, de ambities, bottlenecks en de weg naar resultaat. Of wij nou in de vorm van het uitvoeren van projecten of het leveren van de juiste professional samenwerken met organisaties, duidelijk is dat naast alle modellen het niveau en de “spirit” van de inkoopprofessional bepalend zijn voor het resultaat; “solutions by people”  Aan de andere kant spreken wij honderden inkoopprofessionals per jaar individueel, waarbij wij genoemde succesfactoren zien toenemen, maar ook merken dat er nog altijd lekkage is door de positie van Inkoop binnen de hiërarchie van een organisatie, onbegrip en mn het gebrek aan steun en de mogelijkheid tot reflectie binnen de organisatie.

Dit maakt het des te belangrijker voor inkoopprofessionals om ervaringen en ambities uit te wisselen met mensen uit het vakgebied om elkaar sterker te maken in het krachtenspel waarin inkoop zich binnen de eigen organisatie vaak bevindt. De groei van Inkoop wordt gemaakt door mensen en daar richten wij ons dan ook op. Het golfevent is een ideale mogelijkheid om in een ontspannen omgeving met vakbroeders van gedachte te wisselen en ervaringen te delen.”

InQuest nodigt iedereen met een relatie tot het inkoopvak en met de juiste “spirit” van harte uit om zich aan te melden voor “Professionele inkopers op de golfbaan, 2010” . Kun je nog niet golfen dan wordt een clinic, onder professionele leiding, aangeboden en kun je je kunsten vertonen op de oefenbanen (6 holes). Heb je inmiddels GVB dan gaan we na het afslaan meteen de baan op (18 holes)! Uiteraard wordt deze dag afgesloten met een drie gangen diner. 

Lees op de site van InQuest hoe je je kan aanmelden voor dit inkopersevent. Schrijf je hier in en verzeker je van een startplaats.

http://inquest.nl/blog/nieuws/inkopers-op-de-golfbaan

Ook:
http://aanbestedingsmakelaar.nl/component/option,com_attend_events/task,view/id,7/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.