Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
10
14
Marc Brugman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Marc Brugman
Dossier: Inkoop
Soort:

Inkopers op de Golfbaan 2014

Golf, een sport die wereldwijd bekend staat om het hoge "business" gehalte waarbij het niet zozeer om het (golf) spel gaat maar waarbij vaak ook belangrijke informatie wordt uitgewisseld over de verdeling van de knikkers. Eigenlijk de plek waar de moderne inkopers ook thuis horen en dat is nu exact wat Hans Weusthof en Marc Brugman samen voor het vierde jaar hebben gefaciliteerd ism met InQuest / Inkoopacademie en enthousiaste subsponsoren!

Dit jaar waren we met 'inkopers op de golfbaan' opnieuw te gast bij het Rijk van Nijmegen, een schitterende baan met uitstekende golffaciliteiten.  Er bleek veel animo voor Inkopers om met elkaar de golfbaan op te gaan. Dit jaar kwamen in totaal 115 inkopers uit zowel de Publieke als Private sector bijeen en is in een ongedwongen sfeer, gesproken over de individuele prestaties.  Dat het onderwerp ging over zowel golf- als de sportieve inkoopprestaties, zal u niet verbazen! 

Na ontvangst in het gastvrije Clubhuis van het Rijk van Nijmegen en het uitreiken van de inkopers op de golfbaan -shirts, kregen de deelnemers een korte toelichting op het golfspel. De meer ervaren (inkoop-) golfers met een Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) zijn vervolgens – met een gezond  lunchpakketje - de baan opgegaan. De 45 minder ervaren golfers kregen de kneepjes van het fijne golfspel bijgebracht door de golfpro’s binnen de verschillende Golf Clinics. Het was dorstig en warm weer. Daarom was het goed dat de organisatie (Marc Brugman en Hans Weusthof) langs alle deelnemers gingen met (Groesbeeks-) water, een Schrobbelear en wat lekkers. Na afloop was het fantastisch toeven op het grote buitenterras met netwerkborrel en BBQ.  Veel blije en voldane gezichten en mooie reacties.

Er zijn contacten gelegd en kaartjes uitgewisseld, wat ook de bedoeling van deze dag was. Golfers helpen golfers en golfende inkopers helpen golfende inkopers.  Het was dan ook voor de aanwezige inkoopprofessionals uit zowel de private als publieke sector, een zeer motiverende dag.

Marc Brugman
Door Marc Brugman
Commercieel Directeur van Actos Groep (InQuest, In2Talent, Doxa, Demt-flex) en geeft Aanbestedingsmakelaar.nl uit.

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.