Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
08
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Inkopers op de golfbaan is weer in aantocht

Inkopers op de golfbaan is weer in aantocht

Het meest bijzondere golfevenement van het jaar is in aantocht. Maandag 12 september 2016 komt er weer een grote groep inkopers uit Nederland en België bij elkaar voor ‘Inkopers op de Golfbaan’. De ontspannen sfeer, vele netwerkmogelijkheden en golf zijn de ideale factoren voor een onvergetelijke dag. 

Evenals vorig jaar wordt het evenement gehouden in het Efteling Golfpark. In 2015 bleek dat een gouden zet. 110 inkopers uit de private en publieke sector kwamen naar het magische park om inkoopcollega’s te ontmoeten en de golfvaardigheden aan te scherpen. Het netwerken begon afgelopen jaar al direct bij binnenkomst. Met een warme kop koffie en een Bossche bol in de hand deelden inkopers hun ervaringen over golf en het vak. Al snel gonsde het in de ontvangstzaal. De heerlijke zonnige golfdag die volgde, maakte de dag compleet. We hopen dit jaar op weer zo’n succes.

Om deel te nemen zijn zowel ervaren als beginnende golfers welkom. Voor nieuwe inkoop-golfers wordt er een clinic aangeboden door golfprofessionals van het Efteling Golfpark. Ook is er de gelegenheid om op deze dag een baanpermissie te halen.

Vanuit InkopersCafe.nl zijn we weer van de partij dit jaar. Jij ook?
Aanmelden kan via deze link.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.