Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
10
08
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

InkopersCafe.nl zoekt een creatief schrijfbrein!

InkopersCafe.nl zoekt een creatief schrijfbrein!

Zoek je een superleuke stage? Kan je knettergoed schrijven? Veel zeggen met weinig woorden? En heb je een creatief brein waar we u tegen zeggen? Dan hengelen we jou graag binnenboord! Van leuke acties op de website, het schrijven van artikelen tot het bijwonen van congressen, als stagiair op de redactie van InkopersCafe.nl verveel je je geen moment.

Je komt terecht in het hart van het sfeervolle Haarlem, bij een jong, enthousiast en gedreven team. Gezellige lunches, maandelijkse vrijdagmiddagborrels en regelmatig taart (want alles moet gevierd worden). Dat is wat je kan verwachten.

Daarnaast moet er natuurlijk gewerkt worden. Je zal artikelen schrijven, interviews houden, content van de site beheren en natuurlijk ga je mee naar interessante congressen en evenementen. Do we need to say more?

Klik snel hier voor de volledige vacature.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.