Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
09
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

InQuest en INSINC gaan nauw samenwerken

InQuest en INSINC gaan nauw samenwerken

InQuest en INSINC gaan hun krachten bundelen. Per 1 september 2016 zullen de partijen hun dienstverlening in nauwe samenwerking invullen vanuit de kantoren in Den Haag, Antwerpen en Naarden. De separate merknamen en identiteit zullen hier wel bij blijven bestaan.

Naar eigen zeggen vormt de combinatie één van de grootste bureaus in de Benelux op het gebied van personeelsbemiddeling in Inkoop en Supply Chain Management (SCM). Met de samenwerking willen de bemiddelaars een hogere kwaliteit bewerkstelligen. Samen beschikken InQuest en INSINC over meer kennis van de arbeidsmarkt en van de ontwikkelingen binnen de disciplines Inkoop en SCM.

Uitgebreid netwerk
De partijen benadrukken dat ze door de koppeling van de uitgebreide netwerken van beide organisaties klanten beter kunnen bedienen. Ook gaat er gezamenlijk vorm gegeven worden aan het talentenprogramma ‘In2Talent’. Binnen dit programma worden jonge talenten opgeleid en on-the-job begeleid.

Meer mogelijkheden
“De goede informele samenwerking die er al was, wordt nu geformaliseerd en geeft meer mogelijkheden om gespecialiseerde, hoogwaardige kwaliteit aan onze opdrachtgevers te bieden”, reageert Geert de Ruijter, Directeur INSINC. “De combinatie volgt de demografische en arbeidsmarktontwikkelingen op de voet.” Mark van Gaal, Directeur InQuest, sluit zich hier volledig bij aan. “In deze combinatie vullen INSINC en InQuest elkaar niet alleen qua cultuur zeer goed aan, maar ook qua professionaliteit, klantgerichtheid en snelheid van dienstverlening." Marc Brugman, Directeur InQuest Publiek vult hierbij aan: “Gezamenlijk zijn wij perfect in staat om, zowel in de publieke als in de private sector, alle mogelijke Inkoop- en SCM vraagstukken van klanten goed in te vullen.”  

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.