Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
11
12
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

InQuest in top 10 HR adviesbureaus

InQuest behoort tot top 10 van beste HR adviesbureau's, dat blijkt uit de 'MT100 Beste Adviesbureaus van Nederland 2012' ranking van zakenblad Management Team.

Elk jaar doet Management Team onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en HR adviesbureaus. Het MT100 onderzoek kent winnaars in acht categorieën, waaronder de categorie 'Human Resources Management' (HRM). Meer dan 700 managers hebben dit jaar meegedaan aan het MT100.

InQuest, opgericht in 1999, is een gespecialieerd personeelsbemiddelingsbureau in Nederland en Belgie in de vakgebieden inkoop en aanbesteden. InQuest heeft een marktleiderspositie in Werving en Selectie en Interimmanagement. Tussen generieke HR bureau’s, is het een uitstekende prestatie dat een nichespeler in het vakgebied Inkoop zo’n positie heeft weten te bemachtigen bij de Nederlandse managers.

Het Management Team 100 onderzoek meet 'klanttevredenheid' van opdrachtgevers ten opzichte van adviesbureaus. Factoren die beoordeeld worden zijn zaken als flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en inhoudelijke kennis. Uiteindelijk bepaalt de algehele "klant tevredenheid" de ranking op de lijst. Het MT100 onderzoek kent winnaars in acht categorieën: Management & Organisatie, Accountancy & Belastingadvies, HRM, ICT, Advocatuur & Notariaat, Interim Management, Business Finance en Communicatie & Reclame.

'MT100 Beste Adviesbureaus van Nederland 2012'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.