Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
02
11
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: Inkoop
Soort:

InQuest schakelt ervaring in voor Inkoopkompas

Om organisaties snel te helpen bij het maken van strategische keuzes heeft adviesbureau InQuest een zogeheten ‘Inkoopkompas’ in het leven geroepen. Voor de invulling hiervan is InQuest de samenwerking aangegaan met zeven senior inkoopprofessionals in de leeftijd van 55 tot 65 jaar.

De zeven ervaren inkoopprofessionals (Arnold Giepmans, Tjerk Brouwer, Rob Caljouw, Ruud Hennequen, Hans van Haren, Herman de Jong en Dirk Jan de Roo) hebben zich geschaard onder de naam Senior Inkoopprofessionals in het Quadraat (SIQ). Zij vullen als specialisten onderzoeken uit in het kader van het InQuest Inkoopkompas. Een eerste pilot heeft reeds plaatsgevonden met de Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding (LFR) als opdrachtgever.

Hulpmiddel
Volgens InQuest is het Inkoopkompas een hulpmiddel voor het bepalen van prioriteiten bij inkoopvraagstukken. De vier verschillende windstreken van het kompas (personeel, interne klanten, leveranciers en middelen) geven houvast voor de analyse en helpen, met inhoudelijke tips en voorbeeldprojecten, op koers te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.