Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
12
11
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Alexandra Blikman
Dossier: Sourcing / Outsourcing
Soort:

Inschrijving DSA 2012 geopend

Verkiezing beste Nederlandse inkoopteams weer van start

In april 2012 worden voor de vijfde keer de Dutch Sourcing Awards (DSA) uitgereikt aan de beste Nederlandse inkoopteams. Om mee te dingen, kunnen inkoopteams vanaf nu hun succesvolle project of initiatief tot 15 januari 2012 aanmelden in een van de volgende categorieën: Operational Excellence, Sustainability, Talent Management en Step Change.

Doel van de DSA is het stimuleren van de ontwikkeling van de inkoopfunctie door topprestaties op het gebied van inkoop onder de aandacht te brengen. De DSA wordt jaarlijks uitgereikt aan het team dat de meest indrukwekkende inkoopprestatie heeft neergezet. De jury is op zoek naar inkoopprestaties met aantoonbare resultaten en impact, zowel op de inkoopfunctie als op de business. Betrokkenheid van andere disciplines, de professionaliteit van de uitvoering en de uniciteit van het project zijn daarbij belangrijke beoordelingspunten. Ook worden vier inkoopteams bekroond op een van vier deelgebieden. De jury zoekt daarvoor naar leading edge prestaties, die een voorbeeld vormen voor de sector. Op 15 maart 2012 presenteren de genomineerden hun inzending aan de jury, waarna op 5 april de winnaars bekend worden gemaakt.

In de voorgaande jaren viel de overall award in handen van Philips, de NS, DSM en de Politieacademie. Onder meer Enexis, Ahold, Essent, UWV en Corus gingen met een prijs in één van de categorieën naar huis. Omdat DSA inmiddels vijf jaar bestaat, zal dit jaar ook een jubileumprijs worden uitgereikt. Via de website kan men stemmen op een van de winnende inkoopprestaties van voorgaande jaren.

De inzendingen worden beoordeeld door een prominente jury onder voorzitterschap van Bart Vos (Universiteit van Tilburg), verder bestaande uit onder meer Dirk Jan de With (Unilever), Hanne Goebel (Heineken), Erik van Dulmen (Ahold), Paul van der Sanden (Philips), Manja Thiry (Pon Holdings), Paul Zuidema (Koninklijke Ahrend NV) en Yvette Berkel (COA). De DSA wordt georganiseerd vanuit Deloitte in samenwerking met diverse partners.

Voor meer informatie en deelname, kijk op www.deloitte.nl/dsa.

Door Alexandra Blikman
Persvoorlichter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.