Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
12
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Sourcing / Outsourcing
Soort:

Inschrijving dutch sourcing awards gestart

Deze week start de inschrijving voor de Dutch Sourcing Awards 2007. Inkoopteams kunnen hun succesvolle project of initiatief voor 31 januari 2007 aanmelden in een van de volgende categorieën: Technology. Innovation. Competencies. Step Change. Strategy Deployment en Process Efficiency. Donderdag 12 april worden de deel-awards uitgereikt aan de beste of meest vernieuwende Nederlandse inkoopteams. De jury bepaalt dan tevens de winnaar van de eerste Dutch Sourcing Award voor de meest indrukwekkende teamprestatie.

De Dutch Sourcing Award. die jaarlijks uitgereikt zal worden door een captain of industry aan het inkoopteam van ??n bedrijf of organisatie. heeft als doel de professionaliteit binnen inkoop in Nederland te stimuleren. Een jury van prominenten. onder voorzitterschap van Bart Vos (Universiteit van Tilburg). beoordeelt de inzendingen.

Overige juryleden zijn: Ton Trommelen (DSM). Hanne Goebel (Heinz). Manja Thiry (NIKE). Erik de Bruine (Rabobank). Frank Arnoldy (Medisch Centrum Rijnmond Zuid). Siep Eilander (overheid). Wim Dressel (NEVI). Jan Witsenboer (KLM) en Robin van Zijtveld (Ahold).

De Dutch Sourcing Awards zijn een initiatief van Berenschot. NEVI. Heinz en InQuest. met Sdu als mediapartner. Voor meer informatie of deelname: www.dutchsourcingawards.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.