Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
09
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoopboeken
Soort:

Jobhoppen met een vast dienstverband

Op 1 oktober is de Yacht wervingscampagne ‘150 professionals geven inhoud aan procurement’ gestart. Deze wervingsactie is tot stand gekomen met de absolute medewerking van alle Yacht interim-professionals uit het vakgebied Procurement.


Op de actiesite www.yachtprocurement.nl toont Yacht een tag cloud met begrippen als Regie. Europees aanbesteden. Client interlock. Risicomanagement. Haarlemmer olie en Cruijff. Wat deze woorden inhouden? Klik ze aan en lees de persoonlijke definities.

Yacht is op zoek naar ambitieuze procurement specialisten
Paulien van Mierlo vertelt uit eigen ervaring: "Bij Yacht kan je jobhoppen met een vast dienstverband! Dit wisselen van opdrachten is goed voor zowel je persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Veel ervaring op doen. Je zit zelf achter het stuur van je eigen carrière en Yacht faciliteert hierin. Daarnaast is het prettig dat Yacht rekening met je houdt. Ik heb twee kinderen en mijn partner heeft een eigen bedrijf. Door zaken bespreekbaar te maken. houd ik werk en priv? in balans. Dit is voor mij echt een verademing." Naast Van Mierlo vertellen nog vier Yacht interim-professionals hun ervaringen.

Yacht zoekt
Procurement Managers
Senior Buyers
Buyers

Kijk op www.yachtprocurement.nl wat Yacht te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.