Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
04
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Jumbo boycot ook Bar-le-Duc

Jumbo boycot ook Bar-le-Duc

Supermarkt Jumbo boycot de producten van Bar-le-Duc. Daarnaast liggen ook de producten van Ferrero nog niet in de schappen van de winkels. “Aanleiding zijn de gesprekken die wij momenteel voeren met deze leveranciers over de inkoopcondities. Tot die tijd bieden we voor alle producten een passend alternatief, bijvoorbeeld ons huismerk”, aldus Jumbo-woordvoerder Maurice Nieuwland.

Het prijsgeschil met Ferrero begon medio januari. “Deze situatie is niet veranderd”, dat zegt directeur Ronald Kloppert van Ferrero Nederland tegen Distrifood. “We zijn nog steeds aan het zoeken naar een oplossing.”

Boycot februari
In februari liep Jumbo al vast in de onderhandelingen met Douwe Egberts, Bertolli en Ferrero. Ook hier waren de inkoopvoorwaarden de oorzaak. De boycot van Douwe Egberts was diezelfde maand nog opgeheven.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.