Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
24
02
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Jumbo laat inkoop La Place in tact

Jumbo laat inkoop La Place in tact

Jumbo handhaaft Victoria Trading als inkooppartner voor La Place. “We hebben van de week een gesprek gehad met jumbo en de belangrijkste uitkomst daarvan is dat de samenwerking tussen Victoria en La Place zal worden gecontinueerd”, aldus bestuursvoorzitter René van Klooster van Victoria Trading tegenover Distrifood.

La Place is één van de oprichters van Victoria Trading, een inkoopcoöperatie die in juli 2013 zijn oorsprong vond. Behalve La Place zijn ook cateraar Albron, De Efteling en Total lid van Victoria, dat in totaal een omzet van €300 miljoen vertegenwoordigt.

Vorige week werd bekend dat er geen doorstart komt voor de winkels van V&D. Dit heeft grote consequenties voor La Place en Jumbo. Het aantal vestigingen is daardoor gedaald tot 62. Daar komt bij dat Jumbo inmiddels ook al zes stand-alone-vestigingen heeft gesloten. De woordvoerder van Jumbo geeft aan rekening te hebben gehouden met dit scenario en dat de plannen dus ongewijzigd kunnen blijven.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.