Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
12
12
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Supply Chain
Soort:

Kees Gerretse verkozen tot CPO van het jaar

Amsterdam, 29 november 2012. Vandaag zijn in Amsterdam voor de achtste keer de prijzen uitgereikt aan de CPO (Chief Purchasing Officer) van het Jaar en het Young Purchasing Talent van het Jaar. Kees Gerretse, Chief Procurement Officer Tata Steel is verkozen tot CPO van het jaar 2012. Daarmee is hij een jaar lang de meest zichtbare ambassadeur van het inkoopvak, hierin volgt hij Frank de Reij (CPO AirFrance-KLM) op. Ook de jaarlijkse Young Talent Award werd uitgereikt. Edwin Vredenbregt, Procurement manager (Shell) scoorde van de drie genomineerde jonge toptalenten het hoogst. Beide awards zijn een initiatief van ADC Performance Improvement en NEVI.
Voorafgaand aan de uitreiking hebben beide winnaars onder meer een uitgebreide presentatie gegeven voor een deskundige jury tijdens een pre-event op 12 november. Beide winnaars zullen op maandag 3 december aanstaande met de officiële gongceremonie om 9.00 uur de handelsdag van de NYSE Euronext Amsterdam openen.

   CPO van het Jaar 2012: Kees Gerretse, CPO Tata Steel


  Young Talent van het Jaar 2012: Edwin Vredenbregt, Procurement manager Shell


International Supply Management Congress (ISMC)
De CPO Award en Young Talent Award-uitreikingen maken onderdeel uit van het zeer drukbezochte International Supply Management Congress (ISMC) 2012 dat gisteren en vandaag (29 en 30 november) in de RAI Amsterdam plaatsvindt. Dit internationale congres is in drie jaar uitgegroeid tot  hét congres op het gebied van inkoop en supply (chain) management in Nederland en is een gezamenlijk initiatief van NEVI, ADC Performance Improvement, AkzoNobel, IDH, KPMG, Rabobank en Unilever. 
Aanvullende informatie over de Awards voor CPO van het Jaar en Young Talent van het Jaar en het International Supply Management Congress (ISMC) en is terug te vinden op http://www.supplymanagementcongress.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.