Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
24
05
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Personalia
Soort:

Kenniscentrum beloont overheden met duurzaamheidsprijs

Het Kenniscentrum Duurzaam Inkopen zal vandaag de PPPrijs en de PPPluim uitreiken aan overheden tijdens de Kennisdag Duurzaam Inkopen in debatcentrum Felix Meritis in Amsterdam. De prijzen zijn een compliment voor overheden die vernieuwende initiatieven hebben ontplooid op het gebied van inkopen.


Onder de genomineerden bevinden zich de gemeenten Amsterdam. Hilversum en Oss. Andere kanshebbers zijn de Belastingdienst en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zijn door een jury geselecteerd op de criteria People. Planet en Profit: een goede balans tussen mens. milieu en economie.

Volgens het Kenniscentrum komen Amsterdam en Hilversum in aanmerking voor hun voortdurende innovatie en interactie met anderen. Oss is genomineerd omdat het zich onlangs in een coalitieakkoord heeft uitgesproken dat duurzaamheid in al het doen en laten van de gemeente betrokken zal worden. Het Ministerie is in de shortlist opgenomen omdat het van haar spilrol in aanbestedingsprojecten gebruik maakt om duurzaamheid onder het oog te brengen. De Belastingdienst heeft een universeel duurzaam inzamelmiddel ontwikkeld voor al haar kantoren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.