Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
11
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: Inkoop
Soort:

Koersconflict Berenschot: managing director vertrekt

Na ruim acht jaar vertrekt managing director Gert van der Heijden bij organisatieadviesbureau Berenschot. Doorslaggevend bij deze beslissing is een verschil in inzicht met de bedrijfsleiding over de te varen inkoopkoers.

Van der Heijden bouwde als de laatste vijf jaar als managing director de adviesgroep Procurement op bij Berenschot. Het besluit om zijn heil elders te zoeken is gevallen door het ‘grote verschil van inzicht’ dat tussen Van der Heijden en de board ontstond over het toepassen van inkoopkennis.

Keus voor publieke sector
‘Toen dit leidde tot het opheffen van de adviesgroep Procurement en de impliciete beslissing om alleen nog inkoopexpertise voor de publieke sector verder te ontwikkelen, heb ik besloten mijn carrière buiten Berenschot voort te zetten’, meldt Van der Heijden zelf, die overigens benadrukt met veel plezier bij het bedrijf te hebben gewerkt.

Een definitieve keus voor de toekomst heeft hij nog niet gemaakt. ‘Mijn toekomstplannen zal ik in de loop van november ontvouwen.’ Zeker is dat deze plannen liggen op het gebied van advies rond sourcing en procurement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.