Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
25
08
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: NEVI
Soort:

Laatste kans voor jong talent

Wie wordt uitgeroepen tot Young Talent 2010? De aanmeldingstermijn voor jeugdig inkooptalent sluit al over enkele dagen.

De opvolg(st)er van Audrey Vos (Nederlandse Spoorwegen) zal over enkele maanden bekend zijn, wanneer de uitreiking van de Young Talent Award 2010 plaats vindt tijdens het International Supply Management Congress op 2 en 3 december in de RAI in Amsterdam.

Talent op de werkvloer?
Tot 1 september is het mogelijk om Young Talents aan te melden. Loopt er binnen jouw organisatie jong inkooptalent rond? Jeugdige professionals (tot 35 jaar, maximaal tien jaar werkervaring) die inkoop op de kaart zetten en eigenlijk een beloning verdienen voor hun toegevoegde waarde? De Young Talent Award is een manier om hun ontwikkeling te stimuleren.

De Young Talent Award is niet alleen een prijs, maar is ook in het leven geroepen om talent zich te laten ontwikkelen. In het voortraject van de prijs krijgen uit alle genomineerden maximaal acht kandidaten een zogenaamd BOOST-programma aangeboden. Na een persoonlijke tekst en een pre-event, begeleid door CPO’s bij de Heineken Experience, blijven er drie genomineerden over. Zij krijgen een training competentievaardigheden en persoonlijke coaching aangeboden. De winnaar van de Young Talent Award  ontvangt een NEVI-opleidingscheque ter waarde van 2.500 euro.

Jury
Een vakkundige jury beoordeelt de talenten op de punten inhoud (visie en resultaten), gedrag (ondernemend, analytisch en verbindend vermogen) en persoon (ontwikkelingspotentieel, impact). De Jury bestaat dit jaar uit de winnares van de Young Talent Award 2009 Audrey Vos, Jacqueline Overbeeke (Ddus), Tjarda de Heer (AlfaDeltaCompendium), Wouter Crul (NEVI/Purspective) en Joost Aarts (Heineken, voorzitter Young Purchasing Professionals). Voorzitter is Erik de Bruine (Rabobank).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.