Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
30
05
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: E-procurement
Soort:

Marktonderzoek inkoopsoftware Benelux gepubliceerd

Marktonderzoek inkoopsoftware Benelux gepubliceerd

De nieuwste versie van het onafhankelijke marktonderzoek ‘e-Procurement Vendor Landscape 2016’ is verschenen. Het onderzoek maakt voor bestaande en nieuwe gebruikers inzichtelijk wat de marktontwikkelingen zijn en welke bedrijven in de Benelux inkoopsoftware aanbieden.

Het aanbod van inkoopsoftware is sterk in beweging. In het rapport trachten de onderzoekers een actueel overzicht van het aanbod van inkoopsoftware te geven en daarmee de transparantie van de markt te vergroten. Het onderzoek, uitgevoerd door E-proQure, biedt een overzicht waardoor het eenvoudiger wordt een long- en shortlist op te stellen van interessante leveranciers.

Het rapport stelt informatie beschikbaar over onder meer referenties, implementatieaanpak, beveiliging en andere certificeringen, productontwikkeling, releasebeleid en licentiemodel van 40 leveranciers.

Het onderzoek is hier gratis te downloaden.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.