Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
05
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Met korting naar de studiedag over Outsourcing

Na de "Dag van het Contract" staat de volgende studiedag al weer op de agenda. Dit maal rond het thema "Outsourcing". De organisatie is in handen van congresorganisator Heliview.

Op 18 juni 2008 organiseren zij de allereerste studiedag over dit -voor inkopers steeds relevanter wordende- onderwerp in Hotel Theater Figi te Zeist.

Als lid van Inkoperscaf? krijgt u € 80.- korting op de deelnameprijs!De studiedag Outsourcing is bij uitstek een dag waarin alle aspecten van outsourcing behandeld worden. Kennisoverdracht rondom strategie. contract en het traject van outsourcen staan centraal.

Uniek aan deze dag is dat de sessies toepasbaar zijn op alle gebieden van outsourcing: Inkoop. Facility. HR. ICT. Administratie. Beveiliging en meer. Geen verhalen van leveranciers. maar uw eigen programma met inhoudelijke sessies.

Waarom u deze dag niet mag missen:
- Stel zelf uw eigen programma samen uit 15 beschikbare sessies;
- Keynote door Erik Beulen over de ontwikkelingen in Outsourcing;
- Niet alleen IT. maar outsourcing breed gezien;
- Geen leveranciersverhalen maar inhoudelijke. praktische sessies.

Wat. wanneer en met wie outsourcen?
Na een serie succesvolle trainingen en gesponsorde congressen op het gebied van Outsourcing in de markt te hebben gezet. wordt op 18 juni 2008 in Figi te Zeist de eerste editie van de Studiedag Outsourcing door Heliview georganiseerd. De studiedag Outsourcing is bij uitstek een dag waarin alle aspecten van outsourcing behandeld worden. Kennisoverdracht rondom strategie. contract en het traject van outsourcen staan centraal.

Eigen programma

In elke fase van outsourcing moet u de juiste keuzes maken om tot een succesvolle samenwerking en een rendabel project te komen. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe bepaalt u de strategie van uw bedrijf. waar moet u rekening mee houden bij het selecteren van een partner en hoe houdt u op een goede manier de regie?

Tijdens de Studiedag Outsourcing stelt u zelf uw eigen programma samen uit de veertien beschikbare sessies. Lesley Broos geeft u tips en tricks voor Service Level Agreements Nieuwe Stijl. Roel de Graaf licht het standpunt van uw leverancier toe en Joost Visser gaat in op het bewaken van productkwaliteit bij outsourcing.

De laatste aanvulling in het programma is de sessie “Tender” door Wiebe de Witte. Het opstellen van een Rfl. het opstellen van een RfP en selectiecriteria komen in deze sessie aan bod. Prof. Dr. P.M.A. Ribbers zal aanwezig zijn als uw dagvoorzitter. Erik Beulen zal een keynote sessie verzorgen vanuit zijn kennis en ervaring uit de praktijk.

Regie bij outsourcing
In vele projecten blijkt het voeren van regie tijdens outsourcing een groot struikelblok te zijn. Er is onduidelijkheid over verantwoordelijkheden. aansturing en consequenties. Om die reden worden er drie sessies vanuit het onderwerp regie ingevuld. Frank Willems en Marieke Hanegraaf gaan in op de veranderaanpak bij sourcing. Roel de Graaf licht het standpunt van uw klant toe en Carl Reitsma biedt u een procesmodel dat u kunt hanteren bij outsourcing.

Inschrijven met korting!
Als lid van Inkopers-Cafe ontvangt u € 80.- korting op de deelnameprijs! Klik hier om u in te schrijven.

Meer informatie
Ga snel naar onze website voor meer informatie en inschrijving. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Agnes Flinkenflögel. 076-5484000.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.