Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
21
05
19
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door NEVI
Dossier: Geen categorie
Soort:

'Met mijn vak draag ik bij aan kwaliteit van leven'

'Met mijn vak draag ik bij aan kwaliteit van leven'

Anne-Marie Yuen is tactisch inkoper bij Zorginstelling Pleyade. Ze professionaliseerde de inkoop en introduceerde een nieuw inkoopsysteem. Processen lopen nu gestroomlijnder en er is voor de zorgverleners meer tijd over om zorg te verlenen. Gezien de missie van Pleyade - liefdevolle zorg bieden en het contact koesteren – een belangrijke stap voorwaarts.

Juist het samenspel tussen inkoop en de zorgspecialisten, maakt inkoop voor Pleyade succescol. Anne-Marie: “Ik ben een generalist, zij de specialist. Zij weten als geen ander wat het beste is voor onze cliënten. Daarmee kan ik vervolgens de markt in.”

Ook op het gebied van duurzaamheid speelt ze vanuit inkoop een cruciale rol. Vanuit de ondertekening van de Green Deal houdt Anne-Marie zich bezig met het initiëren en uitrollen van duurzaamheidsinitiatieven binnen Pleyade. Van afvalscheiding tot hergebruik van restmaterialen, zoals plastic en incontinentiemiddelen. 

impact van inkoop in beeld
In de serie ‘De impact van inkoop in beeld’ vertellen inkoopprofessionals uit het NEVI-netwerk over hun werk en laten zij zien wat professionele inkoop bijdraagt aan organisatiedoelstellingen én aan de maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.