Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
01
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Metro Cash & Carry opent inkoopvestiging in Vietnam

Metro Groep (MGB). vennoot van het Duitse Metro Cash & Carry gaat een inkoopvestiging openen in Vietnam. Dit verwervingsbureau zal worden gevestigd in Ho-Chi-Minh-Stad. zo meldt Thanhniennews.com. MGB zal de basis gebruiken om Vietnamese producten te kopen om deze vervolgens te verkopen via de achtentwintig landen waar Metro Cash & Carry actief is.


Ze zullen zich voornamelijk toeleggen op de aanschaf van Vietnamese textiel. kledingstukken. meubilair en schoeisel. Daarnaast richten ze zich ook op lokale productiebedrijven met export activiteiten. C&C exporteert iedere maand voor vijf miljoen euro aan landbouwproductie uit het Aziatische land. Ze zijn ??n van de weinige globale bedrijven die zich in Vietnam vestigen.

Cash & Carry vice-president Harry Birr laat weten dat er plannen zijn om nog vier inkoopvestigingen te openen. In Hanoi. Khanh Hoa. Dong Nai en HCMC. Momenteel heeft het bedrijf zes filialen in Vietnam met jaarlijks tweehonderd miljoen euro opbrengst. Daarin is ook werk voor tweeduizend werknemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.