Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
03
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Moederbedrijf Miss Etam wil goedkoper inkopen

Moederbedrijf Miss Etam wil goedkoper inkopen

R&S Retail Group, moederbedrijf van Miss Etam, neemt het Belgische modeconcern FNG Group over. Met de overname zien de bedrijven inkoop- en synergievoordelen, vooral op het gebied van online verkoop. ACM en de Belgische mededingingsautoriteiten moeten nog instemmen met de overeenkomst.

R&S nam begin 2016 het failliete Miss Etam over. Het bedrijf gaf aan de omzet te willen laten groeien door middel van overnames. FNG is de eigenaar van modewinkelketens als Claudia Sträter en Steps. Om in de mode- en retailwereld succesvol te zijn, is het volgens de bestuursvoorzitter van R&S “cruciaal om te beschikken over een portfolio aan complementaire merken en schaalgrootte. Complementair zodat je flexibel kan inspelen in een snel veranderende markt. En schaalgrootte om van het maximale inkoopvoordeel te genieten”, aldus Van de Schoor tegen FD.nl.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.