Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
10
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

MVO in de supply chain!

Een Supply Chain is de keten van bedrijven of organisaties die zorg draagt voor de transforma-tie van grondstoffen naar produkten/diensten tot aan de distributie naar de eindklant.


DPA Supply Chain People is partner van het 9e Nationaal Sustainability Congres op 27 novem-ber in de RAI in Amsterdam. In het kader daarvan verrichten wij onderzoek naar de stand van zaken van MVO in de supply chain van bedrijven en organisaties. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in tegenwoordig. Iedereen zegt duurzaam in te kopen. maar wie benaderd MVO integraal in zijn bedrijfsvoering? Wij zijn geïnteresseerd naar ieders mening. werkzaam binnen Inkoop. Logistiek en/of Operations. publiek ?n privaat.

Graag vragen wij een moment van uw tijd. maximaal 10 minuten. om ons te helpen de stand van zaken inzichtelijk te krijgen. De resultaten van de enquête zullen voor het einde van het jaar bekend gemaakt worden via de website van DPA Supply Chain People.

De enquête te vinden op de site van DPA Supply Chain People: www.dpasupplychainpeople.com

Reacties:

  • Niels Buitenhuis | 04-05-2018 om 09:30

    Goedemorgen,

    Voor mijn afstudeerstage doe ik onderzoek naar de supplychain van een groot distributiebedrijf. Binnen dit onderzoek wil ik het onderwerp MVO verwerken. Hierom ben ik benieuwd of u al resultaten van uw onderzoek hebt en, wanneer dat zo is, of ik wellicht inzicht daarin kan krijgen.

    Ik hoor graag van u,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.