Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
09
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Genna Bostelaar
Dossier: Supply Chain
Soort:

NAVO grote winnaar CIPS Supply Management Awards 2012

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) is de winnaar van de CIPS Supply Management Award 2012. De prijs is een grote erkenning voor een bedrijf of individu in het inkoopvak.

De NAVO ging niet alleen met een 'Overall Award' naar huis, maar ook met de prijs voor beste bijdrage aan de reputatie van de Procurement Beroep-categorie. Het winnende project van de Verdragsorganisatie betreft een oprichting die de dreiging van geïmproviseerde explosieven (IED’s) aanpakt. Binnen dit project komen drie belangrijke IED-pijlers aan bod: strategisch en tactisch ontwikkelingsbeleid, opleiding en mobiele adviesteams.

De juryleden zeiden hierover: “Het project is een fascinerend en innovatief voorbeeld over hoe  aanbestedingen strategische beleidsontwikkeling kan beïnvloeden. Het kost een complete nieuwe benadering en veel creativiteit om de dreiging van IED’s tegen te gaan.”

Individuele prijzen
Andere grote winnaars waren Gerry Walsh en Chris Morgan. Walsh mocht het erepodium betreden als CIPS Procurement en Supply Chain management Professional van het Jaar, dankzij zijn rol als inkoopdirecteur in de Londense organisatiecomité van de Olympische en Paralympische Spelen (LOCOG). Hij werd geroemd voor zijn bestuur met een duurzame aanpak van inkoop en het geven van krachtige steun aan kleine en middelgrote ondernemingen. Het leverde 114 miljoen pond in besparingen op toen hij de manier van inkoop veranderde.

Jong talent
Morgan versloeg de concurrentie in de categorie Young Procurement en Supply Chain Magagement Professional van het Jaar. Hij was verantwoordelijk voor de 1 miljard pond kostende bouw van een nieuwe terminal op Heathrow Airport. De jury prees Morgan voor zijn succes in het ontwikkelen van een werkrelatie tussen de inkopende partij en de leveranciers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.