Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
07
03
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Duurzaam inkopen
Soort:

NEVI CPD heeft nieuw bestuur

NEVI CPD heeft een compleet nieuw bestuur gekregen. Otto van Dijk is de voorzitter van de zeskoppige groep. met daarin verder Joanna Bos. John van Veen. Fred Wijnhof. Gerard Peeters en Rob Martens. Ze gaan exclusief aan de slag voor de CPD'ers en hebben het jaar 2007 ook direct uitgeroepen tot het jaar van de NEVI CPD'er.


Het programma van de NEVI heet voluit de Continuing Purchasing Development en biedt de inkoopprofessional een breder netwerk. competentie en kennisontwikkeling. Het programma is ontwikkels voor inkoopprofessionals. waaraan momenteel 124 deelnemers meedoen. Twee maal per jaar vindt er een congres plaats dat exclusief is voor de CPD'ers.

Het nieuwe bestuur wil de focus leggen op de toegevoegde waarde die het programma oplevert. Daarom ontwikkelen ze nieuwe activiteiten. naast de congressen. Op 20 april is het eerstvolgende congres. met als thema 'Innovatie: inkoop naar 2020'. Op de bijeenkomst op Landgoed Avegoor in Ellecom geeft onder meer Kees Linse van Shell een lezing. Opgave is mogelijk via de NEVI-website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.