Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
10
01
13
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Inkoop
Soort:

NEVI en CRICS organiseren op 14 maart samen de contract management dag

De aandacht voor contractmanagement stijgt snel en bij veel organisaties is nog veel te winnen als het over contractmanagement gaat. Daarom hebben CRICS (specialist op het gebied van contract management software) en NEVI (het kennisnetwerk voor inkoop en supply management van Nederland) de krachten gebundeld voor een jaarlijks terugkerend evenement waarin die volwassenheid van contract management gestalte wordt gegeven. 

2013 wordt het jaar waarin contract management de weg naar volwassenheid definitief gaat inzetten, zo is de verwachting. De trend voor 2013 is: “Contract management groeit eindelijk uit de kinderschoenen” (Bron: Deal! 12, 2012. Freek Andriesse, adjunct-hoofdredacteur Deal!).

Binnen veel organisaties, zowel publiek als privaat, is nog veel te winnen als het over contract management gaat. Zowel over de exacte invulling ervan, als over de eigenlijke toegevoegde waarde. 
Daarom hebben CRICS (specialist op het gebied van contract management software) en NEVI (het kennisnetwerk voor inkoop en supply management van Nederland) de krachten gebundeld voor een jaarlijks terugkerend evenement waarin die volwassenheid van contract management gestalte wordt gegeven. 

Op 14 maart 2013 vindt de eerste editie plaats van de ContractManagement dag: “de kracht van organiseren”. Centraal staan best practices van toonaangevende organisaties als Shell, UWV, Nationale Nederlanden, het vergaren van kennis, netwerken en leren van elkaar. 

“De aandacht voor contract management komt niet uit de lucht vallen. De afgelopen jaren heeft NEVI al meer dan 700 personen getraind op contract- en leveranciers management. De Contract Management dag op 14 maart staat dan ook niet op zich zelf", zegt René van den Hoven, accountmanager bij NEVI-Purspective.

Wim van Eck, directeur CRICS: "We merken dat de vraag naar Contract Management software explosief toeneemt. Het faciliteren van onze klanten en relaties met de NEVI-CRICS contract management dag is dan ook een logische stap".

Contract management is nauw verweven met het inkoopproces en de rol als professioneel opdrachtgever. Het is dus logisch dat NEVI hier structureel aandacht voor heeft. Gezien de groei van contract management en de vraag vanuit onze leden zal NEVI samen met CRICS voor contract management ook een netwerk gaan opzetten om contract managers ook na 14 maart maximaal te faciliteren. Tevens zal NEVI een leerlijn contract management opzetten met als resultaat een diploma en dus erkenning voor de contract managers. Hiermee bieden NEVI en CRICS organisaties en hun contract managers alle kennis en het netwerk om contract management verder te professionaliseren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.