Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
12
05
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Economie
Soort:

NEVI en Supply Chain People samen in PMI

Met ingang van 1 januari werken NEVI. de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement. en DPA Supply Chain People samen in de maandelijkse inkoopmanagersindex. de NEVI DPA PMI®. Deze Nederlandse Purchasing Managers Index bestaat ruim vier jaar en heeft inmiddels een vaste plaats bedongen tussen alle andere economische indexen.

De NEVI DPA inkoopmanagersindex is een samengestelde index ontworpen om een algeheel beeld te verkrijgen van de economische activiteiten in de verschillende industrieën. Een score van de PMI onder de 50.0 geeft daling van de industriële activiteit aan. een score boven het kritische punt van 50.0 duidt op een groeiende economie. Een score van 50.0 duidt erop dat er geen veranderingen hebben plaatsgevonden. Hoe groter de afwijking van 50.0. hoe groter de mate van verandering in de index is.

DPA holding N.V. is een onafhankelijke dienstverlener. gespecialiseerd in het leveren van professionaliteit op maat in de vorm van detachering. interim-management. recruitment en outsourcing services.

DPA Supply Chain People levert advies. detachering en werving & selectie. Op 1 april 2005 is DPA Supply Chain People gestart als nieuwe activiteit binnen het beursgenoteerde DPA Holding NV. Als zusterbedrijf van DPA Financial People. richt Supply Chain People zich op vraagstukken binnen de vakgebieden Inkoop. Logistiek en Operations (productie logistiek). Kortom: de belangrijkste supply chain functies in organisaties.

Zowel voor ingrijpende advies- en/of verbetertrajecten als wel voor detacheringsvragen op ieder gewenst niveau bent u bij DPA Supply Chain People aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.