Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
01
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Duurzaam inkopen
Soort:

NEVI op zoek naar kennismanager

In het NEVI inkoopkenniscentrum zijn momenteel vier kennismanagers in vaste dienst. Door de gestage groei van de activiteiten is de NEVI op zoek naar een fulltime kennismanager/trainer op het inkoopvakgebied. Elke manager is verantwoordelijk voor een eigen kennisgebied. De rode draad van de vacature is het managen van de kennisinput en het vertalen daarvan in nieuwe kennisproducten in de meest brede zin.


In het takenpakket zit onder meer het managen van een netwerk van personen als kennisdragers. het verzamelen van relevante actuele informatie op het kennisgebied. het ontwikkelen. impleteren en onderhouden van kennisproducten van NEVI Opleidingen. NEVI Inkoopacademie. NEVI Vereniging en Stichting NEVI Examens.

Daarnaast ook het verzorgen van trainingen. zowel in-company als bij open inschrijf seminars. het verzorgen van lessen binnen de NEVI vakopleiding en acquisitie en relatiebeheer van klanten binnen speficieke sectoren. Het werk wordt deels verricht vanuit Zoetermeer en vanuit eigen huis. Ervaring binnen de publieke sector. affiniteit met het juridisch vakgebied en ervaring met het doceren wordt gezien als een nadrukkelijk pluspunt.

Lees hier meer over de vacature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.