Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
10
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Genna Bostelaar
Dossier: NEVI
Soort:

NEVI strikt André Kuipers voor ISMC

Amsterdam – De eerste Nederlandse astronaut André Kuipers is één van de sprekers op het International Supply Management Congress (ISMC) 2012, dat op 29 en 30 november plaatsvindt.

ISMC nodigt elk jaar een spreker uit die per definitie niet werkzaam is in de inkoopwereld. André Kuipers is hiervoor de perfecte kandidaat, volgens Daan de Wit van IDH, een van de organiserende partijen. “Zijn inspirerende verhalen willen we graag met onze bezoekers delen. Kuipers kan met zijn ervaringen bij ISS alles vertellen over grenzen verleggen, uit je comfortzone stappen en alles uit jezelf halen.” Volgens De Wit moeten inkopers ook hun grenzen verleggen om succes te behalen.

Focus

De organisatie verwacht op 29 en 30 november 1500 bezoekers in de Amsterdam RAI. Zoals altijd ligt de focus van het congres op de toeleveringsketen, waarbij ISMC dit jaar inzoomt op het creëren van impact van duurzame (waarde)ketens door samenwerking op duurzame en innovatieve wijze. De organisatie reikt tijdens het congres ook de CPO Award en de Young Talent Award uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.