Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
03
19
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Inkopers-Cafe.nl

NIC Inkoopprojecten lanceert nieuw label Talentz

NIC Inkoopprojecten lanceert nieuw label Talentz

NIC Inkoopprojecten heeft het traineeship programma Talentz gelanceerd. Daarmee biedt het jong talent de springplak voor hun carrière en opdrachtgevers een uitstekende en blijvende oplossing voor de invulling van hun capaciteitsvraagstukken.

Met Talentz wil NIC Inkoopprojecten, marktleider op het gebied van inkoop en contractmanagement, zich nog duidelijker profileren richting de markt en toekomstige inkooptalenten. Talentz geeft jonge talenten, afgestudeerde HBO’ers en WO’ers, de kans zich binnen een afzienbare tijd te ontwikkelen tot allround professionals binnen de wereld van inkoop, contract- en supply chain management.

Met bijna 100 jaar aan inkoopervaring binnen de publieke en private sector biedt Talentz, onderdeel van NIC Inkoopprojecten en Het NIC, een dynamische en leerzame community. Binnen zes weken krijgt de opdrachtgever een passende trainee aangeboden die zich ontwikkelt van ruwe tot geslepen diamant. Aan het einde van een succesvol traineeship treedt de trainee rechtstreeks bij de organisatie in dienst.

Wie bij Talentz aan de slag gaat, gaat een uitdaging niet uit de weg. NIC Inkoopprojecten verwacht van haar trainees 100% inzet, dat zij verantwoordelijkheid dragen voor het eigen werk en de opdrachtgever en dat er collegiaal samengewerkt wordt. Er is volop ruimte voor ondernemerschap en de ontwikkeling van de trainees staat voorop.

Het NIC bestaat uit bedrijven die zich richten op het slim organiseren van bedrijfsprocessen door de inzet van professionals en ICT–tools bij zowel private ondernemingen als instanties in de publieke- en semi publieke- sector, zoals de gezondheidssector. Haar kerncompetenties zijn Inkoop, Finance en Data Science

Benieuwd naar wat Talentz nog meer te bieden heeft? Ga naar www.talentz.hetnic.nl of bekijk direct alle vacatures op www.werkenbij.hetnic.nl.

NIC Inkoopprojecten is Gold Partner van InkopersCafé.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.