Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
10
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Lisa Lowijs
Dossier: Onderzoek
Soort:

Nieuw salarisonderzoek inkoopmanagers

The Sourcing Experience en adviesbureau InQuest starten een onderzoek naar salarissen en arbeidsvoorwaarden in de inkoperswereld.

Vanaf 2012 zal dit een jaarlijks onderzoek zijn waarin de trends in de beloningen van inkoopmanagers van Nederland worden bijgehouden.  De reden voor het uitvoeren van dit onderzoek is dat er de afgelopen jaren gewerkt is aan de professionalisering van de inkoopfunctie.  

Persoonlijke benchmark
De vraag is dan ook: heeft dit geleid tot een betere positie op de arbeidsmarkt? Deelnemers aan het onderzoek ontvangen een overzicht waarin zij hun salaris (inclusief secundaire voorwaarden) gebenchmarkt zien tegenover dat van anderen. Ook wordt er specifiek inzicht in de branche waarin zij werkzaam zijn gegeven.

Het laatste grote Nederlandse salarisonderzoek onder inkopers vond plaats in 2009, gedaan door VIB en NEVI, in samenwerking met Berenschot, InQuest en Supply Chain Magazine.

De uitslagen van het onderzoek zijn te vinden in het decembernummer van Deal!. Meedoen kan via de website www.sourcingexperience.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.