Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
10
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Gerrit Jan Tempelman
Dossier: Supply Chain
Soort:

Nieuwe cursus Supply Chain Professional

De internationale logistiekvereniging APICS komt met een nieuwe training rond de opbouw van een bedrijfsketen. De volledig Nederlandstalige module biedt ondernemers de mogelijkheid om uit te groeien tot Supply Chain Professional.

Het 14-delige Certified Supply Chain Professional-traject bestaat uit een schriftelijke cursus, die managers in hun eigen tijd kunnen volgen. Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan de verschillende schakels van de bedrijfsketen en de onderlinge integratie van deze processen. Als afsluiting van het programma leggen deelnemers een mondelinge toets af. Wie dit examen met goed gevolg afrondt, ontvangt een certificaat en mag zich Supply Chain Professional noemen. Tijdens de voorbereiding op de test kunnen cursisten individuele ondersteuning aanvragen.

Wie de CPCS-training wil volgen, moet over minimaal vijf jaar relevante werkervaring beschikken of al eerder een erkenning bij APICS hebben behaald. Na afloop van de scholing kunnen ondernemers hun status als professional onderhouden door aan een speciaal Maintenance-programma deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.