Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
29
02
12
Kristel Hurenkamp
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Kristel Hurenkamp
Dossier: NEVI
Soort:

Nieuwe NEVI-directeur benoemd

De huidige directeur van NEVI-Purspective, Wouter Crul, gaat zijn carrière buiten NEVI voortzetten. Erik de Bruine volgt hem per 1 mei 2012 op.

Wouter Crul is sinds 2007 werkzaam bij NEVI-Purspective als directeur, en verantwoordelijk voor kennis- en accountmanagent en alle (internationale) opleidingsactiviteiten. Hij heeft de afgelopen vijf jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van NEVI-Purspective als opleidingsinstituut en kennisnetwerk voor inkoop en supply management.

Opvolger
De nieuwe directeur van NEVI-Purspective wordt Erik de Bruine. De afgelopen jaren was hij respectievelijk Directeur Concern Inkoop en Directeur Facility Management bij Rabobank Nederland. In 2007 ontving hij de titel ‘CPO van het jaar’. Hiervoor werkt hij bij De Nederlandsche Bank. Met zijn statuur, kennis en ervaring speelt Erik de Bruine een belangrijke rol in de volgende fase van de NEVI beleidsvisie 2010-2015 en de positie van NEVI als thought – en opinionleader op het gebied van inkoop en supply management.

Kristel Hurenkamp
Door Kristel Hurenkamp
Kristel Hurenkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.